Rena trappor och andra trevliga saker

Vårfåglarna har börjat kvittra, ute på gatorna har de börjat att sopa bort vinterns grus och sand och man ser hur det börjar spira i rabatter här och var. Krokusar och tusenskönor börjar sakta vakna och snart kommer resten. Det är vår!! Äntligen får man väl lov att säga då vi haft höst sedan slutet av september egentligen. När man låter solen värma en så kan man för en stund glömma bort både den trista vintern och viruspandemi för en stund. 

Efter en städning mår man bättre

Det är ett väldigt bra sätt att få tankarna åt ett annat håll. Med en dammsugare, dammtrasa och en mopp så kan man erövra världen! Eller i alla fall sin lägenhet... Däremot så överlåter jag nog trappstädningen åt experterna på Smart Trappstädning i Stockholm som har massor av erfarenhet av att städa trappor i stan. Här blir det fokus på rena fönster, rena golv och en rensning bland krukväxterna istället. 

3 saker man kan roa sig med när man är i karantän

Corona har ställt till med problem, men bara för att man blir satt i karantän så måste man inte ha tråkigt. Här får du tre tips på saker du kan hitta på:

  1. Balkongbingo - Sätt upp plastfolie på ett fönster mot grannhuset. Numrera alla balkonger på plasten och när någon går ut så sätt ett kryss. 
  2. Läs en bok - Läs den där boken du har tänkt läsa så länge men inte hunnit med. 
  3. Sträckse en serie - Det finns flera streamingtjänster där du kan se en hel serie i ett sträck om du vill. Game of Thrones, Star Trek eller Dallas - du bestämmer. 
24 Mar 2020