När är det dags att kontakta en arborist?

Det som en arborist sysslar med, det är träd, på olika sätt. Deras expertis finns inom trädvård, trädunderhåll, plantering och beskärning. De ser helt enkelt till att träd är säkra, vackra, problemfria och att de kan leva så länge som möjligt. Men när vet man att det är dags att ta in en arborist på Värmdö? Det beror så klart på vad det är du vill göra. Om du vill fälla det helt, så kan det vara bra att satsa på Trädfällning på Värmdö. Men vill du ha annan hjälp med trädet, så är det bra med en arborist.

Då är det dags att kontakta en arborist

Om du har ett träd med en massa döda grenar eller mycket döda kvistar på backen under, då kan det vara bra att låta en arborist komma och kolla det. Det är ju ofta ett tecken på att ditt träd inte mår bra.

En annan anledning att kontakta en arborist är om det har stormat och det har påverkat trädet. Då kan arboristen avgöra om det går rädda trädet eller om det är bättre att fälla det.

Om du har fått svamp på trädet så kan en arborist hjälpa till med det. 

Eftersom en arborist kan utföra många olika tjänster kan det vara klokt om du i förhand vet vilken tjänst du är ute efter. En del kan även hjälpa till med just trädfällning eller att de samarbetar med en som kan fixa just det.

16 Feb 2022