Är du på jakt efter en mekanisk verkstad?

Det är inte ovanligt att företag och olika verksamheter har behov av svarvade detaljer, men att de inte kan göra dem på egen hand. Det är då det går bra att vända sig till en mekanisk verkstad, så som Axido. De är en mekanisk verkstad med kostnadseffektiv och professionell maskinteknik. Bland annat sysslar de med CNC svarvning samt att de gör olika typer av fräsning. De är duktiga på vad de gör och de kan fixa de detaljer som du har behov av för din egen verksamhet.

Axido kan vara kostnadsaffektiva just på grund av att de är både ingenjörer och maskinoperatörer som känner till tekniken bakom det som de producerar samt att de även har tillverkning under nätter.

Olika bra tjänster

Att anlita ett annat företag för att göra vissa saker, det är rätt så vanligt idag. En mekanisk verkstad är det många som har behov av att anlita. Hos Axido är det möjligt att få hjälp med svarvjobb och fräsjobb. Dessutom så tillverkar de flera olika sorters kuggar för olika ändamål med. Denna moderna verkstas använder sig bland annat av CNC styrda fräsar och svarvmaskiner. Det gör att de har en automatiserad tillverkning som är mycket exakt. De kan tillverka olika saker dagtid och nattid. 

Axido kan jobba i flera olika material, men de är allra bäst på ostfria stål, brons- och mässingslegeringar. Bland annat kan de hjälpa dig att svarva material med en diameter på mellan 5 och 315 mm.

8 Jul 2022